what doesn't kill you makes you stronger.

dagen med evelina idag var jätte mysig! även fast vi frös helatiden! alltså, jag hade tänkt att göra värsta bästa inlägget men jag orkar inte.... för nu ska ag kolla på top model sverige! hej och puss.

familjen annorlunda.

I matcherna idag blev det 4-0 i första och 13-0 i andra ! Alla var jätte duktiga! En bild på alla duktiga tjejer (har ingen på killarna) ser nu där nere.

Men nu kollar jag på Familjen Annorlunda! Så pusshej!


fairplay-cup imorgon.

hemma från stockholm! på eftermiddan åkte vi till min bästigaste bästa van moa som flyttade dit i somras! vi hade jätte kul tycker jag! jag saknar när hon bodde här i min stad, då var vi med varandra nästan var endaste dag! men, så hade de fortfarande vart om jag hade fått bestämma! men nu till något heeeeelt annat!
imorn ska min klass spela fairplay-cup! vilket är en fotbollscup! jag längtar såååå! sen på tisdag ska jag vara med en tjej som heter evelina . pusshej!
gammal bild!

snart dags att släcka.

Milla och jag ligger i sängen och håller på med våra mobiler! Jag har haft en jätte kul dag! Först så kollade vi på när oliver spelade hockey , hans lag vann med 13-0 !! De va bra gjort tycker jag!
Sen skulle vi åka pulka men jag åkte inte så mycket för jag börja blöda näsblod så jag, milla och Cajsa gick hem! Har tänkt att spela lite nu! En bild på oliver och hans lag! Pusshej!


stockholm.

Är i bilen på vägen till Stockholm! Ska vara med kusinerna och så.
Igår kväll var Edvin och jag hemma själva och käkade chips och drack fanta! Vi kollade på filmen Smurfarna som jag tycker var riktigt bra! Och sen Surfs'up, den har jag sett så många gånger så den visste jag ju var bra ;).
Om någon vill köra mot mig på wordfeud så skicka förfrågan till elllennn ! Hihi. Ha en bra dag! Pusshej!
Två bilder på mig som mindre!


dålig uppdatering.

Har idag varit i skolan då, hade franska och engelska och massa mer, sen åkte jag hem och åt hamburgare sen kom Julia hem till mig! Ja sen åkte vi då till dansen , haha det var ganska pinsamt för alla tittade på mig , Julia och Jolinn hela tiden ! Haha, vi skratta iallafall jätte mycket.
Sen så drog jag till skejten dårå! Sanna (ledaren) var sjuk så de va någon kille där! Men han va jätte snäll och gav mig godis ^^ hihi! Aja, pusshej!


så gott som frisk.

sitter hemma med edvin nu, hade de bra i skolan! sen efter skolan var jag med ronja. vi hade det jätte mysigt!
nun sitter jag och spelar lite gitarr, har inget att säga direkt, pusshej!

bättre.

ja, jag känner mig mycket bättre nu! så de blir skola imorgon. jippie!,
haha. jag var iallafall med och kollade på träningen! de var kul, men under dagen så har jag typ gjort pannkakor till lunch och bakat cupcakes när edvin kom hem från skolan! vill bara förtydliga att detta kan låta som jag skolka men hela morgonen hade jag ont i huvudet men de blev bättre och bättre. jaja, ha en bra kväll, nu ska jag kolla på mammor och minimodeller! har inte sett de förut men, pusshej!
jag och ebba ♥

hemma-dag.

Fick vara hemma från skolan idag pga huvudvärken! Nu sitter jag och kollar på barnprogram.
De värsta med min huvudvärk är att alvedon knappt inte hjälper! Och sen så är de svårt att sova med huvudvärk..
Saknar skolan och alla kompisar men förhoppningsvis får jag träffa dom imorn ! Jaja, kanske bloggar senare! Pusshej .
-Gammal bild.


new moon.

Smilla har åkt hem nu, tråkigt men vi har haft jätte kul! Så nu ligger jag i soffan med största huvudvärken. Och kollar på New Moon, och så smsar jag lite med fina Ronja! Men jag har sån huvudvärk så slutar nu! Pusshej .


smilla.

Är med Smilla nu och vi tittar på Twilight ! Sen ska Smilla sova hos mig oxå. Så de är ju mysigt! Vi har typ tagit massa bilder och handlat godis och så! Ganska kort inlägg men, har de så bra nu så vill inte förlora en sekund ! Pusshej .


påväg till klassfest.

Sitter i bilen med mamma påväg till klassfesten! Jag tycker det ska bli riktigt kul faktiskt! Fast de börjar ju inte förns om typ en timme.

Jag har på mig svarta thights från Gina Tricot , en typ blus-aktig tröja som jag hittade i mammas garderob som är köpt i Milano, Italien i affären GAP! Sen har jag plattat håret och sminkat mig lite och så, ha en bra kväll pusshej!


dålig uppdatering.

Vill börja med att säga förlåt för den dåliga uppdateringen! Ska försöka bli bättre. Men jag har haft musik-prov och franska läxa och så, så ville försöka få något vidare resultat på det!

Imorgon har vi klassfest, och min familj är typ klassföräldrar så vi får ju fixa lite och så, men de är inte bara vi! Men jag tror att det kommer bli ganska kul iallafall! Men jag hoppas jag hör av mig innan dess och visar kläderna eller något , jaja..

Idag har jag varit och skejtat på tjejskaten och fick idag med mig Ebba som verkade tycka det var kul! Men att åka skateboard är ju ganska svårt men jag tycker hon lyckades bra och var modig!

Nu sitter jag iallafall och kollar på Biggest Loser, de är ju ganska bra, jaja. Inget mer inlägg idag, puss och hej.:) //bild från när jag och Ebba fikade lite på skaten\\


jossan.

ja, idag har jag varit i skolan då, och sen efter skolan så följde jossan med mig hem!
ni hittar hennes blogg här. vi har gaft jätte kul iallafall och skrattat hela tiden!
och skulle bara vilja säga att jag är helt förälskad i den här låten:
http://www.youtube.com/watch?v=oNfwMepTuZ0
och killen som sjunger är ju söt oxå ..♥ haha
pusshej.

på bussen hemåt.

Bilderna är innan idrotten, en på Lucas och en på mig :)


milan - inter.

Kollar på Milano Derby nu (Milan mot Inter) och de står 0 - 1 , så Inter leder alltså :(, inte så kul tycker jag.. Men men, jag hade de jätte trevligt hos Ante! Han fick typ en blå rutig skjorta av oss som han verkade vara nöjd med.
Imorgon blir det ganska mycket, först skola med idrott på schemat , sen hem och äta sen direkt till fotbollen, och sen fridykning oxå, kanske hoppar fridykningen om de blir för mycke men jaja, vi hörs imorn på bussen eller något, pusshej. (bild från när jag var i Fryshuset och skejtade i Stockholm för ett tag sen.)


outfit för dagen.

osminkad när bilden togs då.. hehe..
men tröjan är iallafall mammas och byxorna är ifrån Gina tricot! Pusshej.

 


a smile is the best makeup a girl can wear.

sitter och kollar i årets "newbody"-katalog. riktigt sugen på en rosa sport-bh men jag vet inte riktigt..
idag vet jag inte vad jag ska hitta på men vid typ 3-4 sådär ska jag åka till ante (kusin) eftersom han
fyller år imorgon! så vi ska fira honom idag, lägger snart om dagens outfit! pusshej!

gladiatorerna.

Sitter och kollar på gladiatorerna idag! Hade popcorn förut men dom tog slut efter en kvart och de va typ 2 överfulla bunkar..., men Edvin åt ju oxå... Men jag hade det iallafall jätte mysigt hos Linnéa! Vi spelade något brädspel som typ var som frågesport och sånt..! Den här dagen var guld värd! Ha en bra kväll! Pusshej.


hos linnea.

Det blev inte så lång stund för att ta bilder på grabbarna när dom skejta! Så då gick jag till Linnea som bor ganska nära där vi var. Nu är vi påväg för att köpa lite godis! Ha det bra, kanske bloggar ikväll! Pusshej.


sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead.

sitter hemma och lyssnar lite på adele..
träningen gick rättså bra! vi körde typ bara match och jag tycker att jag börjar bli lite bra!
nu ska jag ut med edvin och hans kompis albin när dom skejtar ett tag! ha en fortsatt bra dag! pusshej♥

ju mera dom spottar på mig desto snabbare kommer jag blomma.

Idag efter skolan följde Linnea med mig hem! Vi hade det super mysigt och åt semlor, spelade Temple Run och var lite inne på datorn med. Men vi pratade ju mycket oxå! Kolla hennes blogg oxå på http://linneabursell.blogg.se/ ! Nu sitter jag och kollar på The Voice Sverige, de är rättså bra ju!

Det är ju då ingen skola imorn men jag måste ändå upp ganska tidigt för att åka på fotbollsträning! Men nu ska jag se mer på tv:n! Pusshej.


i skolan.


jag har så bra humor att jag skrattar åt mina egna skämt.

Sitter och kollar på Sveriges Mästerkock idag igen. Det är ju bra så varför inte.?
Det va iallafall jätte kul på skateboarden idag! Det var inte bara jag där idag, men jaja, de var jätte kul så vad kan man mer begära. Pusshej.


skateboard.

Är nu på bussen påväg till brädcentralen för att skejta lite, vi får väl se hur de går.. De är tjejskate så de är bara tjejer där , men ibland är de bara jag ändå .. Jaja, ha en fortsatt bra dag, pusshej.


tidinställt.

nu är jag i skolan, första gången jag gör ett tidinställt så jag ville bara prova.. ja, idag är det då första dagen för terminen i min skola .. medans många andra skolor började i måndags-onsdags.
min bästa vän på bild som jag saknar enormt!

chillar vid tv:n.

sitter och kollar på sveriges mästerkock! de är väl bra.. och imorn börjar ju skolan också! det känns väl bra, jag tror de är franska imorn, och då får vi en ny lärare tror jag! förut hade vi ju typ en vikarie och jag gillade inte direkt henne, kanske går in på varför en annan gång, ha en bra fortsatt kväll! med dehär säger jag gonatt, pusshej.


onsdag 11 januari

Sitter framför tv:n och kollar på musses klubbhus, jag satte bara på så vare de ... sen så äter jag frukost oxå, vi får se hur min dag blir idag, hoppas ni andra får de bra, pusshej.


buss.

Just nu sitter jag på bussen påväg till skolan. Jag börjar inte förns på tisdag med jag ska ha utvecklingssamtal nu!
Sen ska jag hem till Ellen i min parallellklass. Det ska bli jätte kul för jag har inte träffat henne på ett tag, jag hoppas ni andra får en bra dag så ska jag försöka blogga mera senare !


ny blogg.

nu har jag en ny blogg då, här på blogg.se. jag hade innan på
devote.se men tänkte prova dehär ett tag.. vi får se sen om jag
byter tillbaka, annars har jag lite tänkt att skaffa blogg på
myshowroom.se, menmen, som sagt, nu kommer jag försöka blogga här!
på min förra blogg hade jag cirka 25 läsare per dag, men jag hade inte
typ bloglovin eller bloggriket eller så, men funderar på att skaffa något..
jag tycker 25 är en del..men rekordet 36 eller något tror jag ♥
jaja, ha det bra, pusshej♥

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0