you love the person who hurt you, but do not see the person who would die for you.

först nu kommer en bild dårå, men men... bättre sent än aldrig.

you give me thousand reasons to smile.

Är hemma hos Lippa nu! Och har varit här i ungefär i 4 timmar. Vi har spelat Wii, ätit korv, pratat, och nu så har vi precis spelat kort!
Vi har iallafall haft jätte kul!

Och jag vet att jag är väldigt dålig på att skriva inlägg ofta och att göra dom långa men så får det bli! pusshej.


everyone can smile, sometimes it's just hard to show it.

idag har jag varit med vendela! först åkte vi upp på stan en kortis, men åkte ganska fort bort till m-berg istället.
men nu är vi hos henne, och hon har visat hur man tvättar naveln för att inte få infektion, haha.
jag sa ju att jag skulle lägga ut en bild, men som sagt hade jag ju plåster på och klistret från det är typ kvar runt.. hehe. så jag gör det en annan dag! men nu bvet jag vad jag ska skriva, pusshej.

finally.

idag så tog jag hål i naveln! det gjorde.. ont. jag har typ inte riktigt sett hur det blev för det är ett plåster på men de lilla jag såg såg bra ut! jag tog en rosa pärla men lägger ut bild imorn, när jag tar bort plåstret, väldigt kort inlägg.
pusshej!

just me, myself and i.

Sitter i bilen påväg hem från Stockholm, igår kväll så var vi hos kusinerna och idag gick ju dom till skolan eftersom de inte fått sportlov än, men då när dom gick till skolan stannade vi i deras hus ett tag sen kom vi upp till centrum vid klockan 10.
Jag, Edvin och mamma köpte en del faktiskt, och jag hittade min nya favorit-butik ;). Den heter Hollister, de är typ en amerikansk butik som låg i Gallerian. När man kom inte så stod en anställd där och sa typ "Whats up" eller "How you're doing" eller något sånt! Där köpte jag iallafall en kofta och Edvin köpte typ shorts. Jag gillar inte alla kläder där men det var en skön stil!
Sen på Carlings köpte jag en tröja med typ en lite genomskinlig framsida och en tjej på, och baksidan var vit, jag gillade den stort iallafall! Pusshej.


bilder från helgen.

Bilder på mig, Smilla & Kajsa innan bion, några nya kläder jag köpte på Gina Tricot.


mobilen krånglar.

jo, jag brukar ju blogga från mobilen men den vägrar ladda upp mina inlägg.. så jag är inne på datorn nu.
men igår så var jag iallafall på bio med kajsa och smilla, vi gick på en gång i phuket. den var riktigt rolig, haha!
och idag så har jag spelat fotbollscup! det gick ganska så bra, jag gjorde ett mål, men hinner inte säga så mycke om det för jag måste typ sova .. ;)
haha, gonatt, pusshej♥

grattis.

Just det, kom på nu att En av Juliorna i min klass fyller år idag! Hela 3 ton fyller hon,! Stort grattis till dig hjärtat! Hoppas att du hade en super bra dag och fick lite fina saker oxå!

Nu ska jag sluta på riktigt.. Pusshej.


sportlov.

Sitter i min säng , är sjukt trött men orkar inte gå och tvätta bort sminket och så.. Hehe, idag har jag väl typ spelat online tvspel med Alissa i min klass och varit på McDonalds med pappa och fikat, annars har det väl varit som vanligt antar jag, skola, buss och så vidare.. Får väl se hur pass mycket jag uppdaterar nu under lovet, pusshej.


buss.

Sitter på bussen med Stina påväg till dansen! Vi sitter typ bara och kör wordfeud med varann men det är kul ändå ;), istället för att sitta helt själv liksom...

Men idag så har jag iallafall varit ganska mycket med Molly i skolan men även många andra. Det är så tråkigt att Ebba och Julia inte är i skolan nu, Julia är i USA och Ebbzi på skidsemester, men hon kommer iallafall imorgon! Inte för att det är tråkigt med Molly men jag saknar dom!

Nu har jag inge mer att säga , pusshej.


by me.

insperation på denna bild, härifrån.
igår efter maten var jag bara tvungen att fota! fick så mycket bra idéer från ingenstans!
fast den andra är från när jag och molly och jag åt mellanmål.♥
pusshej.

vänner är som converse, det finns både falska och äkta.


don't cry because it's over, smile because it happened.

Sitter i skolan med Matti och Molly! Vi har de jätte mysigt ;). Men alltså vi börjar typ om tre minuter men Matti tyckte jag skulle slänga in ett inlägg! Haha, pusshej.


valentines day.

Sitter i bilen och snart bär de av mot skolan.

Igår efter skolan följde jag med Alma hem, innan en träningsmatch! Den gick ganska bra också, fast jag kände mig rätt dålig i andra halvlek men men...., det blev iallafall 5-2 till oss!
När jag kom hem följde jag med pappa ut och sprang, jag sprang då lite mer än 3,3 km. Sen gick jag hem och pappa sprang lite mer! Sen kom jag hem och kollade på Mammor & Minimodeller.

Men nu ska jag träna på franskaläxan, pusshej!


don't cry, just say fuck you, and smile.

Sitter i skolan med Molly och äter äpple! Vi har haft första lektionen men de är mycket kvar också... Jag slutar inte förrän halv fyra idag :/.. Aja, nu ska vi följa med Jessica ut till bussen för hon ska hem, så jag kanske bloggar mer sen, pusshej .


r.i.p.

som de flesta nog redan vet så är whitney houston död. jag tror det var några som hittade henne på sitt hotellrum i bevery hills. jag tycker de är tråkigt, hon hade ju en fantastisk röst! fast hon knarkade ju ett bra tag oxå.
jag lyssnade mycket på henne för ett par år sedan, men sen glömmde jag nästan bort henne... men pusshej på er.♥

ulrik munther.

Funderar på att rösta på Ulrik! Han är ju bara sååååå bra! Jag älskar han, hans stil, och hans gudomliga musik! Jag hade bara tänkt säga det! Pusshej.


you tell me this is for the best, so tell me why is i'm in tears

ska nog snart åka bort till ett par kompisar, tror jag ska följa med, har typ inget annat för mig så.
men assså jag vet ite vad jag ska skriva, så hejdå på er!

when you are by my side, nothing can go wrong.

slutet av min dag såg ut så här! alma, alma, alma!
innan var julia med också men sen gick hon hem och städa!
alma och jag tog iallfall en massa kort som ni fick några av här ovanför.
inget mer att skriva direkt men, pusshej!

you can count on me, like 1, 2, 3.

Sitter i skolan på rast nu, andra nationella provet är över nu, fast de är ett till efter rasten oxå! Men den hära dagen kommer nog bli ganska bra, de känns iallafall så! Men nu sitter jag iallafall här med Ninni, Julia, Molly och Ebba. Vi kollar på en film på Julias mobil när vi dansar men nu börjar vi snart så pusshej!

Jag och Julle på bilden !


för beliebers.

haha, bara bäst!♥

NO med alma nu.


skolan börjar.

bild på mig och julle igår!


i can't stand your beauty.

Nationella proven gick nog ganska så bra! Fast min berättelse sög fett .. aja, sen var jag med Alma när vi kom hem! Gud så kul alltså! Vi skrattade nästan hela tiden! Mina bröder visade oss en film på youtube som vi kollade på hela tiden, länkar nog den någon annan dag!
Nu kollar jag på mästerkocken igen. De är bara så bra, dock så började jag blöda näsblod nyss.. Inte så kul :\ . Men men, nu tror jag att jag avslutar bloggandet för idag, Hejdå!


nationella proven.

ja, imorgon har jag nationella prov, jag kommer inte ihåg i vilket ämne men ändå.. sen har jag på fredag också!
men idag var iallafall jag med jossan! de var som vanligt kul. alltså jag vet inte riktigt vad jag ska skriva..
ni ska bara veta hur sugen jag är på att ta hål  naveln! de är det enda i mitt huvud just nu! wihooo! jag vill göra det så snart som möjligt, men nu måste jag gå, pusshej. (ps. om någon vet på ett ungefär hur mycket det kostar med att pierca naveln kan ju den vara gullig och komentera det.)
arkiv-bild

vendela gästbloggar.

hejhej ! Vendela här som är ellens kompis som tänkte gästblogga lite eftersom ellen är på träning!
Hon berättade att hon inte har orkat bloggat på några dagar så hon ursäktar för dålig uppdatering, hehe ! :)
Jag kanske inte är världens bästa att gästblogga men men ...
Vi har i alla fall styrke-träning nu men jag kunde inte vara med pga att jag är förkyld, det är väl de flesta nu? Så jag sitter på en avbytar bänk och ruttnar medans jag lyssnar på Justin bieber (min största idol) sen oroar jag mig lite för nationella prov som är på onsdag & fredag.. Aja lite tråkigt inlägg men det får duga!

Ps; Ellen du är bäst ! Du är sjukt fin och så himla snäll! Du är rolig och man blir så glad av ditt skratt !
Du är så bra tjejen! Fin på insidan och utsidan ! Grym är du ! Älskar dig tjejen! :*

Bjuder på en bild på mig ..

/ vendela


you keep making me weak, frozen and can't breath.

idag har jag varit med linnea, de var jätte kul! hennes lllasyster var jätte rolig, haha!
nu har edvin och jag tittat på ett barnprogram på svtplay som heter labyrint! de är faktiskt bra, så nu ska vi göra slajm, hej och puss ♥
gammal bild

almaphalma.

har varit med lilla fina alma idag! vi hade jätte kul och bakade kladdkaka! och nu kollar jag på alla möjliga klipp om one direction och chattar med lite roliga typer på facebook ♥. jag har gillat dom länge men känner att jag bara blev ännu mer galen när jag såg avsnittet av när dom var med i svt! hihi!
jag kan inte lägga upp bilderna från när jag var med alma för jag htar inte överförnings sladden.. men ni kan få nåra på one direction ♥ klicka på bilderna för att komma till en låt!
pusshej!♥

RSS 2.0